Újabb baleset az M3-as autópályán - frissítve

2017. 05. 22., h - 07:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Hévízgyörk térségében négy személygépkocsi ütközött össze.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. május 22-én 6 óra 36 perckor az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán - a 42-es kilométerszelvényben – négy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint két személy megsérült.

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, az érintett útszakaszon a forgalom a külső sávon halad. Az arra közlekedő járművezetőknek torlódásra kell számítaniuk.

A Pest megyében történt balesetek miatt jelentős torlódás alakult ki a főváros felé vezető oldalon, ezért a rendőrök a Kerekharaszti pihenőhelynél - az 51-es kilométerszelvényénél - teljes szélességében lezárták az autópályát és az arra közlekedőket leterelik a 3-as főútra. A járművezetők Gödöllőnél térhetnek vissza ismét az autópályára.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt az autós

A rendőrök lezárták a 3105-ös utat Sülysáp közelében.

 

Lezárt akta: elfogták a tolvajt

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki Szegeden bemászott két udvarba, hogy onnan lopjon.

 

Halálos közlekedési baleset Békés megyében

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.