Életet mentettek a pécsi rendőrök

2015. 12. 17., cs - 14:33
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Leszakadt mennyezet törmelékéből mentettek ki egy férfit.

Leszakadt mennyezet temetett be egy 61 éves férfit Pécsett 2015. december 16-án éjjel. A rendőrök értek ki legelőször a baleset helyszínére, ahol egy eszméletlen férfit találtak a romos szobában, csak a fejét látták a törmelékek között.  A rendőrök erősítést kértek, majd hét rendőr érkezett, és együtt kezdték meg a kimentést.  Két rendőr  volt  közvetlen életveszélyben, ők a férfi mellett, a mozgó födém alatt dolgoztak.  Miután percekkel később sikerült kiemelni a férfit, nem volt pulzusa, így megkezdték az újraélesztését, amit  a kiérkező orvos defibrillátorral folytatott és eredményesen befejezett. Ezt követően a férfit a mentők stabil állapotban kórházba szállítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.