Feleségét és gyermekét is megverte

2014. 08. 22., p - 10:19
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök előállították azt a soproni férfit, aki bántalmazta családtagjait.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 20-án 14 óra 29 perckor érkezetett bejelentés, hogy egy soproni lakásban családon belüli bántalmazás történt.

A helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy egy középkorú soproni férfi szóváltásba keveredett a feleségével, akit a vita hevében ököllel többször arcon ütött majd az édesanyja segítségére siető gyermekkorú fiát is bántalmazta. A 46 éves nőt és gyermekét a kiérkező mentőszolgálat a Soproni Kórházba szállította, ahol megállapították, hogy a bántalmazástól 8 napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek.

Az egyenruhások az 57 éves férfit igazoltatták, majd megbilincselték és előállították a Soproni Rendőrkapitányságra.

Az apa ellen a Soproni Rendőrkapitányság Ideiglenes Megelőző távoltartásról határozott, majd  kezdeményezte megelőző távoltartását a Soproni Járási Bíróságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.