Le akart ugrani a hídról

2017. 06. 27., k - 19:21
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A készenléti rendőrök még időben visszahúzták a férfit, aki egy hídról akart a vízbe ugrani Budapesten.

Állampolgári bejelentésre érkeztek a Készenléti Rendőrség munkatársai 2017. június 26-án 22 óra 57 perckor az Északi összekötő vasúti hídhoz. Egy férfi állt a híd korlátján kívül és azt kiabálta, hogy ne menjen senki közel hozzá, mert le fog ugrani. A járőrök beszélgetni kezdtek a 36 éves férfival, közben közelebb kerültek hozzá, végül sikerült visszaemelniük a korláton belülre. A  rendőrök mentőt hívtak a budapesti lakoshoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.