BRFK: személyi változások

2013. 08. 02., p - 18:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Személyi változások történtek 2013. augusztus 1-jei hatállyal a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

A szolgálat érdekében dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2013. augusztus 1-jei hatállyal a Magyar Nemzeti Bankba vezényelte dr. Kohári Péter Zoltán r. alezredest, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjét, akit - a vezénylésre tekintettel - a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője rendelkezési állományba helyezett.

Papp Károly r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány 2013. augusztus 1-jei hatállyal felmentette a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátása alól és megbízta a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezető feladatainak ellátásával dr. Kiss Szabolcs r. őrnagyot.

Dr. Tóth Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya 2013. augusztus 1-jei hatállyal felmentette a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátása alól és megbízta a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezető feladatainak ellátásával Krammer György Zsolt r. ezredest.

A XI. kerületi és a XVII. kerületi rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával a kapitányságvezető-helyettest bízták meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.