Lengyel rendőrök Heves megyében

2015. 08. 10., h - 16:41
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Megkezdték a közös szolgálatot az egri egyenruhásokkal.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Lengyelország Malopolska Tartományi Rendőrségi Parancsnokság között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően 2015. augusztus 9. és 2015. augusztus 22. közötti időben a lengyel és a magyar rendőrök közös járőrszolgálatot látnak el Egerben.

A két delegált járőr elsősorban a megyeszékhely leginkább látogatott területein - a belvárosban és a strandfürdőn - segíti a lengyel turisták és a helyi kollégák közötti kommunikációt.

Feladatukat a magyar rendőrök jelenlétében végzik, önálló intézkedési jogkörrel nem rendelkeznek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.