Országos szakmai verseny Békésben

2015. 10. 29., cs - 09:25
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Orosházán rendezte meg a 2015. évi Országos Rendőr Szolgálati Pisztoly Lőbajnokságot. A megmérettetésen 13 csapat vett részt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a 2015. évi Országos Rendőr Szolgálati Pisztoly Lőbajnokságot. A 2015. október 28-án Orosházán megtartott versenyen egyéniben és csapatban is összemérték tudásukat 11 megyei rendőr-főkapitányság, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség rendőrei. A bajnokság megszervezéséhez az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja nyújtott szakmai segítséget és a központ szakemberei versenybíróként értékelték a résztvevők teljesítményét. A szervezők minden kategóriában, valamint a csapatok között is az első 6 helyezettet díjazták. Az okleveleket és serlegeket Vincze P. Márton, az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjának vezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, valamint dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át a legjobb teljesítményt nyújtó rendőröknek.

 

A férfiak között a szolgálati öltözetű kategóriában Kiss Tivadar r. törzsőrmester (Győr-Moson-Sopron MRFK) érte el a legjobb eredményt, a gyakorló öltözetűek versenyében Batki György c. r. alezredes (Heves MRFK) végzett az első helyen. A polgári ruhás férfiak versenyét Wittner Norbert r. százados (Fejér MRFK) nyerte, az összevont női kategóriában pedig Salamon Tímea r. százados (Készenléti Rendőrség) bizonyult a legjobbnak. A csapatversenyben és az összesített csapatversenyben is a Készenléti Rendőrség rendőrei voltak a legeredményesebbek.

 

(A díjazottak teljes listája az alábbiakban letölthető.)

 

A Magyar Rendészeti Sportszövetség különdíját a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csapata vehette át Vincze P. Mártontól, a szervezet ügyvezető elnökétől. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok a bajnokságon részt vett valamennyi csapatnak oklevelet adományozott. 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.