Szent György Érdemjel és dicséret a tiszthelyettesnek

2015. 11. 27., p - 13:19
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A végegyházi körzeti megbízott, aki annál a mezőhegyesi idősek házánál intézkedett, ahol egy férfi kézigránátot robbantott, határozott és önfeláldozó tevékenységével mérsékelni tudta a robbanószerkezet hatásait.

Magyarország belügyminisztere eredményes szakmai tevékenysége elismeréséül Szent György Érdemjelet adományozott Jegyinák Jánosnak, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőr főtörzsőrmesterének.

 

A 2015. november 26-án Mezőhegyes településen gránátrobbanást követően tanúsított önfeláldozó, az emberi élet megmentésére irányuló gyors és példamutató tevékenysége elismeréseként a körzeti megbízottat Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány is dicséretben és jutalomban részesítette. Az elismerésekről szóló állományparancsokat Jegyinák János r. főtörzsőrmester 2015. november 27-én vette át Budapesten, a Készenléti Rendőrségen. Az ünnepségen dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes a körzeti megbízottat példaként állította a Magyar Rendőrség teljes személyi állománya elé.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.

 

Bilincsben a szegedi szatír

Fiatalkorú lányok előtt végzett önkielégítést Szeged belvárosában egy férfi. A rendőrök őrizetbe vették.