Debrecenben üzentek a biztonságért

2017. 10. 11., sze - 14:19
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által elindított prevenciós kampány keretében a New Step Fitnesz- és Táncstúdió tartott előadást a Csokonai Nemzeti Színházban.

Az ORFK - Országos Baleset-megelőzési Bizottság, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és Bűnmegelőzési Osztálya 2017. október 11-én a Csokonai Nemzeti Színházban tartotta meg az elmúlt évben útjára indított, „Üzenet a biztonságért” elnevezésű országos bűn- és balesetmegelőzési roadshow debreceni állomását.

A New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínházának csapata a családon belüli erőszak, a kiközösítés, a drog, a mobiltelefonok személytelenségét, a közúti láthatóság, így a közlekedés biztonság témakörét, kérdéseit dolgozták fel produkcióikban.

Az egyes tánc epizódokat követően a rendőrség munkatársainak irányításával lehetőség nyílt egy interaktív beszélgetésre, amely kiváló alkalmat biztosított a résztvevőknek arra, hogy feltegyék kérdéseiket, illetve elmondják véleményüket a témakörökkel kapcsolatban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítsenek azonosítani!

A keszthelyi nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Bújócska

Ruhák alá bújt egy gyanúsított, amikor a Kunhegyesi Rendőrőrs szolgálatos állománya elszámoltatni érkezett. Őrizet lett a vége.

 

Keressük Farkas Nórát

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a 42 éves nő megtalálása érdekében.