Police Café a rendőrségen

2019. 12. 05., cs - 13:12
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök Police Café képzésen vettek részt Tatán.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon először 2019. májusban, egy vezetői értekezleten tartott tájékoztatót a Police Café módszertanáról dr. Molnár Katalin egyetemi docens. Fél év múlva, november végén jött el az ideje a módszertani felkészítő képzésre, melyen tizennyolc rendőr és egy civil szakember vett részt Tatán. A nyolcórás akkreditált képzésen a résztvevők választ kaptak arra a kérdésre, hogy mi is az a Police Café. Úgy tanulták a módszert, hogy azonnal ki is próbálhatták. A rendőrszakmai képzések sorából kissé kitűnő, jó hangulatú, helyben végzett változatos módszerrel kínált tananyag könnyen elsajátítható. Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elfogyasztott első korty rendőrkávé ízlett a résztvevőknek.


1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.

 

Kereste a bajt – őrizetbe vették

A zuglói rendőrök gyanúja szerint egy férfi eltiltás hatálya alatt vitt el egy nyitva hagyott autót a XIV. kerületből, majd másnap volt barátnője házánál is jelenetet rendezett.

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.