Országos vagyonvédelmi vetélkedő

2019. 05. 17., p - 14:49
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Házhoz megyünk elnevezésű rendőrségi vagyonvédelmi program országos vetélkedőjét 2019. május 17-én a rendezték meg.

A Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott rendezvény megnyitóján Dr. Szelei Pál r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztályának vezetője köszöntötte a megjelent versenyzőket. Az eseményen részt vettek az Országos Polgárőr Szövetség, az Aegon Magyarország Zrt., valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői. A vagyonvédelmi vetélkedőn 18 megyéből, illetve a fővárosból érkezett 3 fős csapatok mérték össze tudásukat, amelynek végeredménye:

1. helyezett: Nógrád megye

2. helyezett: Győr-Moson-Sopron megye

3. helyezett: Borsod-Abaúj-Zemplén megye

A Házhoz megyünk programsorozat célja továbbra is a lakosság vagyonbiztonságának fokozása, az állampolgárok bűnmegelőzési felvilágosítása, a vagyon elleni bűncselekmények visszaszorítása, valamint az állampolgárok önvédelmi készségeinek fejlesztése.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.