A marcali rendőrök garázdaság miatt indítottak nyomozást

2022. 01. 04., k - 14:39
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lőfegyverre megtévesztésig hasonló eszközzel riogatta az embereket a szilveszteri buliban egy 20 éves férfi Vésén.

Az ügy adatai alapján két férfi szilveszter estéjén szólalkozott össze egymással Vésén. A vita rövidesen csillapodott, de nézeteltérésüket csak látszólag sikerült verbális úton rendezni. Éjfél előtt egy órával a fiatalabb fél feldúltan távozott az óévbúcsúztató rendezvényről, majd néhány perccel később korábbi haragosát keresve egy lőfegyverre megtévesztésig hasonló eszközzel a kezében érkezett vissza.

A házigazda gyors közbelépéssel elejét vette a további inzultusnak, de a 20 éves férfi agresszív fellépése a jelenlévők közt így is riadalmat keltett.

""""

A lefegyverzett fiatal elfutott a helyszínről. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt 2022. január 3-án Szenyérről állították elő a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Összehangolva

A Jász-Nagykun-Szolnok, valamint a Pest vármegyei rendőrök juttattak haza egy otthonától távol rekedt, látássérült férfit.

 

Ismét járható az 55-ös főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Mórahalom közelében, ahol korábban halálos baleset miatt volt teljes útlezárás.