Balesetet szenvedett, majd bűncselekményt követett el, a rendőrök elfogták

2020. 04. 21., k - 11:28
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tetézte a bajt a somogyvári sofőr.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 19-én 23 óra 50 perckor az akkor még ismeretlen tettes Kaposváron, az Állomás utcában közlekedett gépkocsijával, amikor egy tűzcsapnak ütközött, majd az árokba hajtott. Mivel az autó mozgásképtelenné vált, a sofőr - hogy ne derüljön fény kilétére - leszerelte a rendszámtáblákat és elhagyta a helyszínt.

 

 

A helyszíni szemle során a rendőrök azonosították a járművezetőt, akit másnap reggel Somogyváron fogtak el. A 49 éves férfit a nyomozók a Kaposvári Rendőrkapitányságon egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.