Egy kaszinóban játszotta el a lopott pénzt

2018. 04. 10., k - 10:13
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök elfogták azt a pizzafutárt, aki munkahelyéről közel 200 ezer forint készpénzt lopott el.

Egy debreceni pizzéria tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. április 9-én 14 óra körül arról, hogy egyik alkalmazottja közel 200 ezer forintot ellopott az étterem kasszájából. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható alkalmazottat, K. Gábort. Az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra a 36 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A debreceni lakos elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a lopott pénzt egy helyi kaszinóban akarta megtöbbszörözni, majd az eltulajdonított összeget visszatette volna a kasszába. A férfi azonban elvesztette az összes pénzt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.