Garázdaság a pékség előtt

2021. 02. 01., h - 13:04
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A várpalotai rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves külföldi állampolgárt.

A Várpalotai Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli munkatársa 2021. január 31-én, délután arra lett figyelmes, hogy az egyik helyi pékség előtti parkolónál egy személy késsel a kezében odamegy egy autóhoz és belerúg. A férfit a cselekmény abbahagyására szólította fel, majd értesítette a kollégáit.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a pékség egyik alkalmazottja, egy 25 éves külföldi állampolgár szóváltásba keveredett az üzletben tartózkodó vásárlóval. Dulakodni kezdtek, majd az elkövető elővett egy kést a pultból, és a sértett után sietett. Ezután - a rendőr felszólítására - visszament az üzletbe, majd egy üdítősflakont felkapva ismét kifutott az épületből, a sértett autójának ajtaját feltépte, és a volán mögött ülő személy fejéhez vágta a műanyag palackot.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi férfit, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlekedésrendészeti összefoglaló

Fejér vármegyében a rendőrök 70 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, továbbá ellenőrizték passzív a biztonsági eszközök használatát és a sebességhatárok betartását is.

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.