Garázdaság a pékség előtt

2021. 02. 01., h - 13:04
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A várpalotai rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves külföldi állampolgárt.

A Várpalotai Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli munkatársa 2021. január 31-én, délután arra lett figyelmes, hogy az egyik helyi pékség előtti parkolónál egy személy késsel a kezében odamegy egy autóhoz és belerúg. A férfit a cselekmény abbahagyására szólította fel, majd értesítette a kollégáit.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a pékség egyik alkalmazottja, egy 25 éves külföldi állampolgár szóváltásba keveredett az üzletben tartózkodó vásárlóval. Dulakodni kezdtek, majd az elkövető elővett egy kést a pultból, és a sértett után sietett. Ezután - a rendőr felszólítására - visszament az üzletbe, majd egy üdítősflakont felkapva ismét kifutott az épületből, a sértett autójának ajtaját feltépte, és a volán mögött ülő személy fejéhez vágta a műanyag palackot.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi férfit, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.

 

Szemétbe dobott milliók

Kidobták a Budapesten ellopott autóban talált többmillió forint értékű akkumulátort a tolvajok. A terézvárosi rendőrök elfogták a feltételezett tetteseket, a lopott kocsit és az akkukat megtalálták.