Gyors és bravúros felderítés a szlovák emberölési ügyben/Rýchle a brilantné objasnenie prípadu vraždy Slováka

2023. 05. 23., k - 17:00
Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda

Közös sajtótájékoztatót tartott a szlovák NAKA és a KR NNI a meggyilkolt csicsói vállalkozó ügyében./V prípade zavraždeného slovenského podnikateľa poskytli informácie na spoločnej tlačovej konferencii slovenská Národná kriminálna agentúra (NAKA) a maďarská Národná kancelária vyšetrovania Pohotovostnej polície.

Az emberölésről és a nyomozás részleteiről, valamint a két rendőri szerv hathatós együttműködéséről a rendőrség Teve utcai székházában JUDr. Rudolf Patka ezredes, a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) nyugati részlegének igazgatója, Jeney Áron r. ezredes, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) igazgatója, valamint Hiripi Gábor r. alezredes, a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály főosztályvezetője adtak tájékoztatást.

 

O vražde a o podrobnostiach vyšetrovania, ako aj o efektívnej spolupráci oboch policajných zložiek v sídle polície v Budapešti, poskytli informácie plk. JUDr. Rudolf Patka, riaditeľ odboru Západ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), plk. Jeney Áron riaditeľ Národnej kancelárie vyšetrovania Pohotovostnej polície (KR NNI) a pplk. Gábor Hiripi, Riaditeľ Divízie ochrany života a cieľového pátrania Pohotovostnej polície Národnej kancelárie vyšetrovania. 

 
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.