Holtan találtak egy nőt

2021. 04. 24., szo - 13:23
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. április 24-én 10 óra 16 perckor, miszerint Salgótarján külterületén egy nő holttestét találták meg egy családi házban.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A bűncselekménnyel összefüggően egy férfi előállítása folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.