Kábítószer egy hostelban

2018. 01. 18., cs - 10:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi rendőrök egy V. kerületi hostelből tíz külföldit állítottak elő kábítószer birtoklása miatt.

A nyomozók 2018. január 16-án 14 óra 45 perckor megjelentek Budapesten egy V. kerületi ifjúsági szállón, mivel tudomásukra jutott, hogy ott több külföldi fiatal kábítószert raktároz és fogyaszt. A szobákban tartott házkutatások során - kábítószer kereső kutya segítségével - összesen 47,68 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak és foglaltak le.

A rendőrök a házkutatást követően, a hostelban elfogtak és előállítottak tíz külföldi állampolgárt a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklása vétség miatt folytatja az eljárást a szabadlábon védekező gyanúsítottakkal szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ukrajnában fogták el

A gyanú szerint a grúz férfi részt vett a 2019-ben történt debreceni pénzváltó alkalmazottjainak kirablásában.

 

Emberölés kísérlete a gyanú

A Pest megyei rendőrök a helyszínen elfogták azt a 35 éves román férfit, aki a gyanú szerint a testvérével folytatott vita közben, békítésükre siető ismerősét nyakon szúrta.

 

A rablónak bilincs, a rendőrnek jutalom

A feltételezett elkövető bicskával és símaszkban követelte egy III. kerületi benzinkút bevételét. Három napon belül elfogták a budapesti rendőrök.

 

Festőlétráról a fegyházba

Rács mögött a budatétényi nyugdíjasokra szakosodott bűnbanda utolsó tagja is. A 31 éves budapesti férfi egy évig bujkált a hatóságok elől. Alkalmi munkásként épp egy lakást festett, amikor a KR NNI fejvadászai a múlt héten elfogták.