Kertben termesztette a kábítószert, elfogták a rendőrök

2020. 04. 24., p - 09:00
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök a növényeket lefoglalták, a 42 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Zoltán 42 éves pásztói lakos ellen.

A pásztói nyomozók a férfi által használt mátraszőlősi ingatlanban 2020. április 23-án kutatást tartottak, melynek során az egyik raktárban tárolt bruttó 18,3 gramm barnás színű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, amelyet lefoglaltak. Sz. László a rendőröket meglátva a területen ültetett és nevelt 15 tő cannabisz palántát a szomszédos telekre átdobta, amelyet a hatóság tagjai szintén megtaláltak és lefoglaltak.

A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Zoltánt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A 42 éves férfival szemben a további eljárást a nyomozó hatóság szakértők bevonásával folytatja.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Grúz embercsempész próbálkozott Tolnában

A Paksi Autópálya Alosztály egyenruhásai az M6-os autópálya és a 631-es út csomópontjában ellenőrizték a járművet, melynek rakterében 17 illegális migránst szállított a sofőr.

 

Lezárt ügyek: A bontás rontása

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfivel szemben, aki engedély nélkül szétbontott egy autót, és emiatt veszélyes anyagok kerültek a talajba.