Késsel támadt a buszvezetőre

2018. 07. 22., v - 13:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök húsz percen belül elfogták azt a férfit, aki megszúrt egy trolibuszvezetőt Zuglóban.

A 40 éves budapesti S. Antal 2018. július 21-én 15 óra 41 perckor Budapest XIV. kerültében, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő buszmegállóban szóváltásba keveredett egy trolibusz vezetőjével, aki a járművön dohányzó férfit le akarta szállítani.  S. Antal a vita hevében a nála lévő késsel a sofőr felé szúrt, aki a jobb karján megsérült.   

A zuglói járőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai perceken belül a helyszínre érkeztek és a beszerzett személyleírás alapján a férfit a Készenléti Rendőrség járőrei 16 órakor a helyszín közelében igazoltatták. A férfi amikor meglátta a rendőröket, a nála lévő kést egy virágágyásba dobta, de azt a járőrök megtaláltak. Ezt követően S. Antalt elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói S. Antalt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.