Kést rántott a testvérére

2021. 08. 20., p - 09:03
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövetővel szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon. 

A rendőrségre 2021. augusztus 19-én 14 órakor tett bejelentést egy férfi, miszerint salgótarjáni otthonában testvére megszúrta.

A helyszínre érkező rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 64 éves salgótarjáni lakost elfogták. 

A rendelkezésre álló adatok alapján a terhelt és testvére között a bejelentést megelőző időben, közös otthonukban hangos szóváltás alakult ki. A vitát követően a 64 éves férfi egy késsel az állán egy alkalommal megszúrta testvérét. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, azonban – tekintettel a bántalmazás módjára – csak a véletlennek volt köszönhető a súlyosabb sérülés elmaradása. 

A nyomozók a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.