Közveszély okozása miatt indult büntetőeljárás - VIDEÓVAL

2022. 02. 01., k - 11:00
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Veszprémben egy 74 éves férfi életét vesztette. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. január 31-én 14 óra 40 perc körüli időben, miszerint az egyik veszprémi közintézményben egy 74 éves férfi égésgyorsító folyadékkal öntötte le magát, majd meggyújtotta. Az idős férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A tűzesetben más ember nem sérült meg. A lángok átterjedtek az intézmény berendezési tárgyaira is, emiatt jelentős anyagi kár keletkezett. 

A Veszprémi Rendőrkapitányság közveszélyokozás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.