Leharapta az ujjpercét

2018. 01. 30., k - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi rendőrök a helyszínen elfogták azt a nőt, aki egy vita során leharapta egy férfi ujjpercét.

A 20 éves szegedi F. Alexandra 2018. január 29-én 1 óra 45 perc körül egy Budapest VII. kerületi szórakozóhelyen vitába keveredett egy férfival, akinek dulakodás közben leharapta a bal mutatóujjának ujjpercét. A harapás annyira súlyos volt, hogy a leharapott testrészt végül amputálni kellett.

F. Alexandrát a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága - szabadlábon hagyása mellett - súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a nő ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.