Lezárt ügy: baltával ütötte a gépkocsit a férfi

2020. 11. 20., p - 08:42
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rétsági nyomozók a 25 éves férfi ellen folytatott eljárás iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

A Rétsági Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 25 éves diósjenői lakos ellen.

A férfi 2020. április 11-én 19 óra 15 perc körül Diósjenőn, a családi ház előtt a sértett utcán parkoló személygépkocsiját egy baltával többször megütötte, amelynek következtében a járműben – a szakértői vélemény alapján – 261.000 forint kárt okozott.

A rendőrök az eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.