Nyári konyhában porciózta a drogot a budatétényi díler

2020. 12. 01., k - 11:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XXII. kerületi rendőrök a kábítószer-kereskedő elfogásával párhuzamosan fél kilogramm marihuánát és 1 millió forintot foglaltak le.

Egy budatétényi családi háznál tartottak kutatást 2020. november 26-án a XXII. kerületi nyomozók, mivel információ merült fel arra, hogy az ott lakó 41 éves férfi látja el droggal a környékben élő fogyasztókat. A nyomozás adatai szerint B. Pál házának nyári konyhájában porciózta vevőinek a marihuánát, és ott zajlott az adás-vétel is. 

A rendőrök a kutatás során 621 gramm marihuánát és több mint 1 millió forintot foglaltak le, B. Pált elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgattak ki gyanúsítottként és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Majdnem gyalogosokat gázolt a zebrán

A sofőrt a hatóság az elsőbbségadási szabályok megsértése miatt négy hónapra eltiltotta a vezetéstől és harmincezer forint pénzbírsággal sújtotta.