Őrizetben a fogva tartó, erőszakoló

2022. 01. 19., sze - 14:27
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vasgyári Rendőrőrs járőrei elfogták Miskolcon azt a férfit, aki a volt barátnőjét fogva tartotta, és többször megerőszakolta.

Szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfival szemben. Az elkövető Miskolcon, a Torontáli utcában 2021. január 2-án találkozott - és szóba elegyedett - a volt barátnőjével, akivel egyébként szeretett volna újból kapcsolatot kialakítani. Mivel a terhes asszony ebbe nem egyezett bele, ezért a férfi erőszakot alkalmazva a lakására vitte őt. Az elkövető az ingatlanában több alkalommal bántalmazta, és megerőszakolta a nőt, ezek után pedig bezárta, és fogva tartotta egészen január 14-ig, amikor sikerült az áldozatnak megszöknie.

A rendőrségi bejelentést követően a Vasgyári Rendőrőrs járőrei az adatgyűjtésük eredményeként 2021. január 18-án a délutáni órákban elfogták a férfit, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.