Őrizetben a fogva tartó, erőszakoló

2022. 01. 19., sze - 14:27
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Vasgyári Rendőrőrs járőrei elfogták Miskolcon azt a férfit, aki a volt barátnőjét fogva tartotta, és többször megerőszakolta.

Szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfival szemben. Az elkövető Miskolcon, a Torontáli utcában 2021. január 2-án találkozott - és szóba elegyedett - a volt barátnőjével, akivel egyébként szeretett volna újból kapcsolatot kialakítani. Mivel a terhes asszony ebbe nem egyezett bele, ezért a férfi erőszakot alkalmazva a lakására vitte őt. Az elkövető az ingatlanában több alkalommal bántalmazta, és megerőszakolta a nőt, ezek után pedig bezárta, és fogva tartotta egészen január 14-ig, amikor sikerült az áldozatnak megszöknie.

A rendőrségi bejelentést követően a Vasgyári Rendőrőrs járőrei az adatgyűjtésük eredményeként 2021. január 18-án a délutáni órákban elfogták a férfit, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.