Őrizetben – fogva tartották, bántalmazták és elvették értékeiket

2020. 12. 26., szo - 08:52
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A füzesabonyi nyomozók rövid időn belül elfogták az elkövetőket.

Egy verpeléti és egy erdőtelki férfi tett feljelentés 2020. december 24-én délelőtt a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon, miszerint őket egy kompolti családi házban bántalmaztak és fogva tartottak.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2020. december 23-án az esti órákban egy kompolti családi háznál gépkocsi adás-vétele kapcsán találkoztak a két sértettel, majd nézeteltérés és dulakodás alakult ki közöttük. Ezt követően a két férfit akaratuk ellenére több órán keresztül fogva tartották, bántalmazták, és egy macsétával fenyegetve kényszerítették őket, hogy a náluk lévő értékeiket adják át.

A füzesabonyi nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint csoportosan elkövetett rablás bűncselekmények elkövetése miatt - őrizetbe vételük mellett - folytat eljárást egy 50 éves kompolti, egy 23 és egy 27 éves verpeléti férfi, valamint egy 23 éves kompolti nő ellen. Míg egy 25 éves helyi férfi ellen - szabadlábon hagyása mellett - felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablási kísérlet Szegeden

Nyitás előtt megpróbáltak kirabolni egy dohányboltot Szegeden. Az elkövetőt egy órán belül elfogták a rendőrök.