Pilisszentkereszt - azonosították a gázolás feltételezett elkövetőjét

2017. 09. 23., szo - 12:24
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Dobogókőn találták meg a keresett autót.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2017. szeptember 23-án 1 óra 55 perc körül, a 1111-es számú út 20. kilométerszelvényében – Pilisszentkereszt külterületén – egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járművezető a helyszínt elhagyta.

 

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a szentendrei rendőrök a gázolással összefüggésben egy sötét színű Opel személygépkocsit és annak vezetőjét keresték. Ezt követően a délelőtti órákban jutottak el egy Dobogókőn lévő ingatlanhoz, ahol a keresett autót megtalálták, majd szemle keretében lefoglalták. Az ügyben a jármű feltételezett vezetőjét, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves pilisszentkereszti férfit állítottak elő a Szentendrei Rendőrkapitányságra. 

 

 

 

A segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - szakértő bevonásával - a Szentendrei Rendőrkapitányság folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.