Pilisszentkereszt - azonosították a gázolás feltételezett elkövetőjét

2017. 09. 23., szo - 12:24
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Dobogókőn találták meg a keresett autót.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2017. szeptember 23-án 1 óra 55 perc körül, a 1111-es számú út 20. kilométerszelvényében – Pilisszentkereszt külterületén – egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járművezető a helyszínt elhagyta.

 

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a szentendrei rendőrök a gázolással összefüggésben egy sötét színű Opel személygépkocsit és annak vezetőjét keresték. Ezt követően a délelőtti órákban jutottak el egy Dobogókőn lévő ingatlanhoz, ahol a keresett autót megtalálták, majd szemle keretében lefoglalták. Az ügyben a jármű feltételezett vezetőjét, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves pilisszentkereszti férfit állítottak elő a Szentendrei Rendőrkapitányságra. 

 

 

 

A segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - szakértő bevonásával - a Szentendrei Rendőrkapitányság folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.