Rendszeresen lopta a fát az erdőből a férfi, a rendőrök elfogták

2020. 10. 31., szo - 09:23
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 49 éves herendi lakost.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. október 29-én arról, hogy ismeretlen tettes Nagyvázsony külterületén a helyben kitermelt, de onnan még el nem szállított tűzifából több tízezer forint értékben lopott.

 

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, és a 49 éves herendi lakost otthonában elfogták. Ezután a férfit előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A tettes elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta azt is, hogy egyáltalán nem volt rászorulva a tüzelőre, csupán meggondolatlanságból vitt el belőle több alkalommal. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

 

A házkutatás során a nyomozók a gyanúsított házának udvarában az eltulajdonított tűzifát maradéktalanul megtalálták, melyet lefoglaltak, és azt 2020. október 30-án visszaadták a sértettnek.

 

falopás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.