Stégeket törtek fel

2019. 08. 23., p - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

19 stégfeltörés írható a számlájára annak a négy férfinak, akiket Tatabányán fogtak el a rendőrök.

Három alkalommal,  összesen 19 horgászstéget tört fel egy tatabányai horgásztavon az a négy férfi, akiket összehangolt akció keretében fogtak el a tatabányai, a tatai és az oroszlányi rendőrök 2019. augusztus 18-án és 19-én. Sz. Zsolt, Sz. János, L. Norbert és Sz. István 2019 májusa és augusztusa között követte el a bűncselekményeket. A stégek ajtaját minden esetben kifeszítették, és onnan horgászfelszereléseket és szerszámokat tulajdonítottak el. Két alkalommal nem sikerült lopniuk a stégekről. Egyszer a riasztó zavarta meg őket, egy másik alkalommal pedig nem tudtak bejutni az épületbe. A négy kunszentmiklósi férfit - elfogásukat követően - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Ellenük 17 rendbeli lopás bűntett és kétrendbeli lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt indult eljárás. A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!