Szóváltásból lövöldözés

2019. 03. 28., cs - 11:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy család verekedett össze Budapesten. Apát és két fiát előállították.

Bejelentés érkezett 2019. március 27-én 19 óra 15 perckor a rendőrségre, hogy a VI. kerületben, a Teréz körút és az Aradi út kereszteződésénél többen összeverekedtek, és lövések is eldördültek. A perceken belül kiérkező rendőrök elfogtak három férfit és előállították őket a VI. kerületi Rendőrkapitányságra.

A nyomozás során kiderült, hogy a konfliktus egy korábbi családi vita miatt alakult ki. A helyszínen az apa, az 55 éves B. Tibor késsel támadta meg idősebb fiát, ifjabb B. Tibort, aki gáz-riasztó fegyverével több lövést is leadott; senki nem sérült meg.   

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az apát és idősebb fiát felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A fiatalabbik fiút, B. Zsoltot pedig garázdaság bűntett miatt állították elő, mert a nyomozás során kiderült, hogy megrúgta az édesapját. A rendőrök a három férfit őrizetbe vették.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.