Többször is megszúrta - a rendőrök elfogták

2020. 11. 16., h - 11:27
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók emberölés kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást a 70 éves férfivel szemben.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. november 15-én 23 óra 31 perckor érkezett jelzés, melyben a bejelentő elmondta, hogy testvérét nem találja, azonban annak kerepesi házában egyik közös ismerősük tartózkodik, a rajta lévő póló pedig láthatóan vérrel szennyezett.

A helyszínre érkező rendőrök a keresett férfit, – több szúrt sérüléssel – a ház egyik helységében megtalálták, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A nyomozás eddigi adatai szerint a két férfi összeveszett, majd dulakodni kezdtek egymással, melynek során a 70 éves férfi több alkalommal megszúrta a sértettet.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya R. László ellen – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a sorozatelkövető

A szolnoki nyomozók többrendbeli lopással gyanúsítanak három helyi férfit, akik közül a 29 éves gyanúsítottat őrizetbe vették.

 

Gyümölcsöző együttműködés

A nagylaki rendőrök román kollégáikkal együttműködve 75 migránssal szemben intézkedtek Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.