„Varázsdohányt” árultak

2020. 08. 11., k - 05:00
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök három férfit vettek őrizetbe és hallgattak ki gyanúsítottként.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három helyi férfival szemben.

A gyanúsítottak 2020. augusztus 6-án történt elfogásukat megelőzően Miskolc város területén új pszichoaktív anyaggal, „varázsdohánnyal” kereskedtek.

A rendőrök elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a három férfit, majd őrizetbe vételükről határoztak, és előterjesztéssel éltek letartóztatásuk indítványozására is.

Az eset kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja annak lehetőségét is, hogy egy, a közelmúltban történt haláleset esetlegesen összefüggésbe hozható-e ilyen, vagy más típusú kábító hatású anyag fogyasztásával.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek, és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, tragikus kimenetelű lehet.

Kép2Kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.