WC-ben verték halálra

2018. 12. 19., sze - 15:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A gyanúsítottak áldozata kilenc nappal később halt bele a brutális verésbe.

Ismeretlen elkövetők 2017. november 13-án este egy Budapest, XIII. kerületi áruház mosdójában bántalmaztak egy 43 éves férfit. A mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba a sértettet, aki kilenc nappal később belehalt sérüléseibe.

A BRFK Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztály nyomozói azonosították, majd 2017. november 22-én Budapesten elfogták az elkövetőket, a 24 éves M. Sándor román állampolgár és a 29 éves Sz. Viktor budapesti lakosokat. Az ellenük halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a Fővárosi Főügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több kiló droggal fogták el

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 55 éves férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.