Zéró tolerancia

2024. 05. 22., sze - 18:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók azonosították az I. kerületi konferencián erőszakosan viselkedő külföldi nőt.

 
A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. május 21-én 20 óra 14 perckor érkezett bejelentés, mert egy I. kerületi étteremben tartott zártkörű, előzetes regisztrációhoz kötött rendezvényt korábban több személy megzavart. A rendőrök a bejelentést követően perceken belül a helyszínre értek, azonban a rendezvényt megzavarók addigra már távoztak. 
 
A BRFK nyomozói másnap délutánra azonosították a sajtóban megjelent felvételeken hangoskodó és erőszakosan viselkedő fiatal nőt. A 26 éves tunéziai állampolgárt előállították, és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 
 
Előzőleg szintén garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendezvény egyik résztvevőjét, egy 26 éves magyar állampolgárságú férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint két hangoskodót megrúgott, miközben kivezette őket a teremből.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.