Magyarország 2021. november 29-től szigorítja a beutazási szabályokat

2021. 11. 28., v - 08:16
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Botswanából, Szváziföldről, Lesothoból, Mozambikból, Namíbiából, a Dél-Afrikai Köztársaságból és Zimbabwéből érkezők a következő szabályok szerint léphetnek be hazánk területére.

A felsorolt dél-afrikai országokból csak magyar állampolgárok, valamint családtagjaik léphetnek be hazánk területére. A belépést követően kötelező karanténba vonulniuk. A  korlátozás egybevág több uniós ország szigorításával és 2021. november 29-én 0 órától lép életbe.

További részletek a https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/bbcc5bf17068a724f76087ec5ef6702bbe7b1236/megtekintes oldalon találhatók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: A bontás rontása

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfivel szemben, aki engedély nélkül szétbontott egy autót, és emiatt veszélyes anyagok kerültek a talajba.

 

Őrizetben a halmozó

Engedély nélkül elvitt autóval balesetet okozott, ivott és a járművezetéstől is eltiltották azt a 41 éves kompolti férfit, akinek személyi szabadságát a dunakeszi rendőrök korlátozták.

 

Lezárt ügyek: kétszer is kirabolta áldozatát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a fiatalkorúval szemben folytatott le, aki két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A rendőrök elfogtak két litván állampolgárt, akik 28 illegális migránst akart Nyugat-Európába szállítani.