Magyarország 2021. november 29-től szigorítja a beutazási szabályokat

2021. 11. 28., v - 08:16
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Botswanából, Szváziföldről, Lesothoból, Mozambikból, Namíbiából, a Dél-Afrikai Köztársaságból és Zimbabwéből érkezők a következő szabályok szerint léphetnek be hazánk területére.

A felsorolt dél-afrikai országokból csak magyar állampolgárok, valamint családtagjaik léphetnek be hazánk területére. A belépést követően kötelező karanténba vonulniuk. A  korlátozás egybevág több uniós ország szigorításával és 2021. november 29-én 0 órától lép életbe.

További részletek a https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/bbcc5bf17068a724f76087ec5ef6702bbe7b1236/megtekintes oldalon találhatók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.