Egy győri áruházból lopott – a rendőrök keresik

2021. 04. 25., v - 09:49
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/1040/2021. bűnügyi számon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 42 éves férfi, valamint ismeretlen bűntársa ellen. 

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társával együtt 2021. március 28-án 10 óra, majd 2021. március 29-én 11 óra körül egy Győr belvárosában található áruházból különféle italárukat és csokoládékat tulajdonítottak el. Az egyik elkövetőt a lopás során tetten érték, azonban a másik személyt a rendőrök még keresik.

Az ismeretlen elkövetőről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek.

2

 A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözték, elfogták

A Keszthelyen elfogott enyingi férfit garázdaság miatt keresték a hatóságok, most már a büntetés-végrehajtási intézetben van.

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.