Eltűnés miatt keresik Budai Margit Mariannt

2024. 05. 30., cs - 09:52
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászberényi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Jászberényi Rendőrkapitányság 16020-157/444/2022. kör. számon eltűnés miatt keresi a 16 éves Budai Margit Mariann jászfelsőszentgyörgyi lakost. Nevezett 2022. október 24-én délután az egyik jászberényi iskolából nem ment haza, ismeretlen helyre távozott. Felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Budai Margit Mariann 160 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő, barna hajú.  Eltűnésekor zöld, Adidas melegítő nadrágot, fehér sportcipőt, rózsaszín télikabátot, fekete keretes szemüveget viselt.

Kérjük, hogy aki a képen látható Budai Margit Mariannt felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.