Eltűnés miatt keressük Lakatos Lorenzót

2024. 02. 13., k - 09:28
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 16 éves fiú megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Győri Rendőrkapitányság 08010-157/41/2024. körözési számon eljárást folytat Lakatos Lorenzó eltűnése ügyében.

A fiatalember 2024. január 24-én gondozási helyéről engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, azóta nem jelentkezett, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Lakatos Lorenzó körülbelül 175 cm magas, vékony testalkatú, szeme és haja sötétbarna színű, kreol bőrű. Eltűnésekor fehér pulóvert, fekete kabátot, kék farmernadrágot, fehér színű edzőcipőt viselt.

1

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatal fiú tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon.Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.