Eltűnés miatt keressük Orsós Lajost

2022. 08. 03., sze - 12:55
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság 20010-157/210/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Orsós Lajos ügyében.

A fiatalkorú 2022. május 28-án egy zalaegerszegi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról; a rendőrök jelenleg is keresik.

Orsós Lajos: körülbelül 168 centiméter magas, sötétbarna hajú, barna szemű fiú.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Orsós Lajost felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.