Eltűnt Garai Csaba a VIII. kerületből

2024. 06. 09., v - 22:04
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az 54 éves férfit a rendőrök nagy erőkkel keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01080-157/769/2024. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Garai Csaba ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 54 éves férfi 2024. június 9-én délután egy VIII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. Orvosi ellátásra szorul, agresszív lehet.

Garai Csaba körülbelül 170 centiméter magas, barna hajú.

Eltűnésekor pólót és nadrágot viselt.

Eltűnt Garai Csaba a VIII. kerületből

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Garai Csaba tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.