Eltűnt Kovács Anna Beáta

2024. 05. 24., p - 09:25
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bonyhádi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a 17020-157/39/2024. KÖR. számon körözési eljárást folytatnak Kovács Anna Beáta eltünése kapcsán.
A 14 éves lány, aki a kétyi gyermekotthon lakója, 2024. április 21-én a délutáni órákban engedély nélkül távozott az otthonból, azóta oda nem érkezett vissza, tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Kovács Anna Beáta körülbelül 157 centiméter magas, normál testalkatú, fekete hosszú hajú, barna szemű. Eltűnésekor kék farmert, fehér pólót és fekete bőrkabátot viselt.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.