Eltűnt Voltig Dezső a XXI. kerületből

2021. 10. 29., p - 19:02
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 37 éves férfit a csepeli rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság 01210-157/509/2021. körözési számon eljárást indított az ismeretlen helyen tartózkodó Voltig Dezső ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 37 éves férfi 2021. október 28-án 20 óra körül a XXI. kerületi lakóhelyéről sétálni indult, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A rendőrök jelenleg is keresik.

Voltig Dezső körülbelül 175 centiméter magas, áltagos testalkatú. Sötétszőke haja rövidre nyírt, szeme kék. Eltűnésekor barna keretes szemüveget, szürke ballonkabátot, sötétkék farmert és fehér sportcipőt viselt.  

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Voltig Dezső tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.