Felismeri őket?

2021. 11. 13., szo - 06:02
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/4113/2021. bűnügyi számon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személyek 2021. október 27-én 7 óra 30 perc körül egy Győr-Nádorvárosban található szépségszalonból egy pénztárcát loptak el, a benne lévő készpénzzel együtt.

1

A feltételezett elkövetőkről a helyszín közelében lévő biztonsági kamerák felvételt készítettek.

2

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiak valamelyikét felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a halmozó

Engedély nélkül elvitt autóval balesetet okozott, ivott és a járművezetéstől is eltiltották azt a 41 éves kompolti férfit, akinek személyi szabadságát a dunakeszi rendőrök korlátozták.

 

Lezárt ügyek: kétszer is kirabolta áldozatát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a fiatalkorúval szemben folytatott le, aki két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A rendőrök elfogtak két litván állampolgárt, akik 28 illegális migránst akart Nyugat-Európába szállítani.