Fellökte, súlyos sérülést okozott

2019. 07. 26., p - 13:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01010/1123/2019. bűnügyi számon gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. május 7-én dél körül Budapest X. kerületében, az Örs vezér téri aluljáróban egy férfi fellökött egy nőt, aki az esés miatt súlyos sérüléseket szenvedett. A férfi távozott a helyszínről.

Az elkövetőről a térfigyelő kamera felvételeket készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.