Fizetés nélkül távoztak

2022. 06. 29., sze - 14:10
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök keresik a két ismeretlen elkövetőt.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10030/498/2022.bü. számon lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Az eddigi adatok alapján a két elkövető 2022. április 16-án 18 óra 20 perc körül egy gyöngyösi áruházban különböző termékeket pakoltak a bevásárlókocsijukba, majd azzal fizetés nélkül akartak távozni. A kijáratnál a biztonsági őr megpróbálta megállítani őket, de a kocsit hátrahagyva sikerült elmenekülniük.   

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.