Fizetés nélkül távoztak

2022. 06. 29., sze - 14:10
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök keresik a két ismeretlen elkövetőt.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10030/498/2022.bü. számon lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Az eddigi adatok alapján a két elkövető 2022. április 16-án 18 óra 20 perc körül egy gyöngyösi áruházban különböző termékeket pakoltak a bevásárlókocsijukba, majd azzal fizetés nélkül akartak távozni. A kijáratnál a biztonsági őr megpróbálta megállítani őket, de a kocsit hátrahagyva sikerült elmenekülniük.   

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.