Fizetés nélkül távoztak

2022. 06. 29., sze - 14:10
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök keresik a két ismeretlen elkövetőt.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10030/498/2022.bü. számon lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Az eddigi adatok alapján a két elkövető 2022. április 16-án 18 óra 20 perc körül egy gyöngyösi áruházban különböző termékeket pakoltak a bevásárlókocsijukba, majd azzal fizetés nélkül akartak távozni. A kijáratnál a biztonsági őr megpróbálta megállítani őket, de a kocsit hátrahagyva sikerült elmenekülniük.   

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.