Habsburg korabeli ezüst és arany ékszereket keresnek a győri rendőrök

2021. 01. 23., szo - 09:56
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az ékszereket egy ingatlanból lopta el egy azóta már elfogott férfi, azonban az eltulajdonított tárgyak a nyomozás során nem kerültek elő.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/4465/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt H. Károly Gyula ellen. A férfi az ország több településén követett el bűncselekményeket, és az egyik helyszínről Habsburg korabeli ezüst és arany ékszereket lopott el, amelyek a nyomozás során nem kerültek elő. A rendőrség az ékszereket grafikus szakértő segítségével rekonstruálta.

A szakértő által elkészített rajzok az alábbi képeken láthatóak.

1

2

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható tárgyakat felismeri, vagy azok hollétéről információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.