Illetéktelenül használta a bankkártyát, a győri nyomozók keresik

2022. 10. 24., h - 11:47
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3343/2022. bűnügyi számon nyomozást rendelt el csalás bűntette elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben.

A nyomozás adatai alapján, a képen látható férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. augusztus 25-én 9 óra körül, egy illetéktelenül megszerzett bankkártya felhasználásával készpénzt vett fel egy győri bankautomatából.

A bankjegykiadó biztonsági kamerája felvételt készített a feltételezett elkövetőről.

1

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívót.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.