Ismeretlen személyazonosságú holttest egy szolnoki erdőben

2023. 05. 02., k - 14:57
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 16010-157/207/2023.Kör. számon eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 27-én 10 óra 10 perckor a Szolnok, Barázda útnál található erdőben ismeretlen férfi holttestet találtak. Az elhunytnál nem volt személyazonosság megállapítására alkalmas irat. Az elhalt kb. 160 cm magas, 20-40 év körüli, sötét hajú férfi, ruházata fekete színű "budapest" feliratú pulóver.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen férfi személyazonosságával kapcsolatban adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy tárcsázza a 112-es segélyhívó számot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.