Jelentkezzen, aki látta a balesetet!

2022. 09. 26., h - 15:51
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyalogoselütés történt Pécsett, a rendőrök szemtanúkat keresnek.

A Pécsi Rendőrkapitányság 02010/2612/2022. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy  fekete színű jármű 2022. szeptember 19-én 9 óra 30 perc körül Pécsett, az Ybl Miklós utcából kanyarodott balra nagy ívben a Nendtvich Andor útra, melynek során elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost, aki a baleset során megsérült.  A járművezető ezt követően megállt, felsegítette a gyalogost, majd az adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!